Produkter

Vi har forsøgt, at samle en pakke med relevante produkter og informationer, som du som katteejer vil have glæde af, i den første tid med den lille killing.

_______________________________________________________________________________________________________________________________     

Sund Premium Killingefoder

Sund og Sund Premium er lavet af det bedste, vi ved. Det betyder, at kvaliteten på råvarerne er høj, og sammensætningen af kulhydrater og proteiner er nøje afstemt til at give hunde og katte en sund og god hverdag – uanset race, og hvor i livet dyret er.

Foderet er produceret og kvalitetstestet i Danmark. Det er udviklet ud fra viden om bl.a. fordøjelse, mæthedsfølelse, energiniveau og tarmfunktion. Her spiller sammensætningen af kulhydrater og proteinkilder en vigtig rolle, og sammen med vitaminer, mineraler og de vigtige Omega-3 og -6 fedtsyrer, får hunde og katte de mest optimale betingelser til en sund og aktiv hverdag.

Dit dyrs velfærd, energi og humør hænger naturligt sammen med kosten. Derfor er kvaliteten af råvarerne i Sund og Sund Premium den allerhøjeste af slagsen. Det giver naturligvis også den bedste smag, men hvis det viser sig, at din hund eller kat ikke kan lide det, kan du ombytte foderet til et andet foder. Bare husk bonen.

Klik på logoet for at læse mere om Sund Premium

 

Carnilove

CARNILOVE er afbalanceret med hensyntagen til kattens naturlige ernæringsbehov. Kornfri blandinger med et højt indhold af kød fra oprindeligt vilde kilder, som laks, kalkun, and, fasan, rensdyr, vildsvin, og nye blandinger med frisk kød, som karpe, ørred, kanin og kylling suppleret med skovbær, grønsager og urter, forsyner katten med de essentielle proteiner, fedstoffer, vitaminer og naturlige antioxidanter, der bidrager til et perfekt helbred og styrker immuniteten.

Klik på logoet for at læse mere om CARNILOVE

 

Trixie

Trixie er Europas førende leverandør af kæledyrsartikler med over 6.500 artikler til hund, kat, gnaver og fugl.

I Killingepakken har vi lagt et par stykker legetøj til din lille guldklump.

Klik på logoet for at læse mere om TRIXIE

 

Frontline

Vore produkter er klinisk udviklet til at imødekomme de højeste kvalitetsstandarder. Vores produkter har bevist sig i over 25 år og er i dag stadig verdens mest solgte produkt mod flåter og lopper hos hunde og katte.

FRONTLINE, der oprindeligt blev lanceret som en receptpligtig medicin, revolutionerede måden vi behandler kæledyr på parasitter. I dag er FRONTLINE-produkter tilgængelige i håndkøb uden recept fra førende dyrehandlere og apoteker over hele landet.

Vi arbejder målrettet på at innovere nye måder at beskytte kæledyr mod parasitter og forbedre deres bredere velbefindende.

Klik på logoet for at læse mere om Frontline

 

Tryg Forsikring

Katte kan som regel ikke blive lige så godt forsikret som hunde. Sådan er det ikke hos os. Vi vil gerne hjælpe med at sikre din kat den bedste behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade. Med en katteforsikring hos os kan du få hjælp til at betale dyrlægeregningen. Det giver tryghed, hvis uheldet er ude.

Vejen til hjertet går ofte gennem maven. Derfor har vi lagt en fin madskål i Killingepakken, som kan sætte kulør på din lille nye killings måltider. Så skal du bare sørge for frisk vand, rent kattegrus, et blødt sted at sove og masser af kærlighed.

Klik på logoet for at læse mere om Tryg og vores katteforsikring.