Velkommen hos Petworld!

Hos Petworld vil vi gerne byde dig og din nye killing velkommen. Hos Petworld er du sikret at kunne få alt det din nye killing drømmer om og har behov for. Med et stort varesortiment på mere end 5.000 forskellige varer er Petworld et af Danmarks største supermarkedskæder til kæledyr og du er sikker på at kunne finde lige det, som din kat drømmer om. Du kan handle hos Petworld både gennem vores mange fysiske butikker over hele landet og gennem vores webshop www.petworld.dk.

Hos Petworld forhandler vi et stort sortiment af foder til både killinger og voksne katte fra alle de mest populære producenter. Det er vigtigt at din nye killing får en korrekt ernæring, så den kan udnytte sit fulde potentiale og holde sig sund og rask. Er du i tvivl om hvilket foder du skal tilbyde din killing, så er personale i Petworld altid klar med hjælp og vejledning.

Når du skal til at tage vare på en ny killing er der en del udstyr der skal skaffes. Hos Petworld finder du alt hvad du har brug for indenfor kattebakker, kradsetræer, legetøj, kattegrus, killingesele, mad og vandskåle og bløde tæpper og senge din kat vil elske.

Du kan altid få klassificeret hjælp af personalet i både vores fysiske butikker og i gennem kundeservice på vores webshop. Petworld har yderligere tilknyttet egen dyrlæge, som arbejder i butikken i Viby. Hos Petworld kan du derfor være sikker på at møde personale der er engageret i dyrevelfærd og kan hjælpe dig bedste muligt til en god tilværelse med din nye killing.

Vi glæder os til at hjælpe dig!